Nieuwe coördinator aan de slag

Nieuwe coördinator aan de slag
hetty

Tot eind december was Paul ten Velde coördinator bij Vechtdal Boert Bewust. Bij hem kwamen alle vragen binnen van zowel de leden als externe partijen. Samen met het streekteam heeft hij Vechtdal Boert Bewust opgebouwd tot een volwaardige stichting. Maar deze werkzaamheden werden lastig te combineren met zijn eigen werkzaamheden. Dit heeft hem doen besluiten om te stoppen.
Gelukkig is er een opvolgster gevonden.  Ruth van der Haar, varkenshoudster in Collendoorn is met veel enthousiasme begonnen.  Zij vindt de boer-burgerverbinding erg belangrijk en wil hier graag aan bijdragen. Ze hoopt dan ook dat fysieke activiteiten weer snel mogelijk zijn evenals het bezoeken van toekomstige Boert Bewust boeren en tuinders. Op weg naar een goede dialoog tussen alle soorten boeren en tuinders in het mooie Vechtdal en de samenleving zodat er wederzijds respect ontstaat  en meer betrokkenheid van de consumenten bij hun voedsel.
Mocht u vragen hebben over Vechtdal Boert Bewust, neem gerust contact met haar op. Dit kan via de mail: vechtdalboertbewust@gmail.com of  bellen/whatsappen naar : 06 -52 17 48 08.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*