Week van het Nederlandse voedsel

Week van het Nederlandse voedsel
hetty

Deze week (van 10 – 17 oktober) is de Week van het Nederlandse voedsel/Dutch Food Week.  Even extra aandacht voor het voedsel dat in Nederland wordt geproduceerd en hopelijk stimuleert dat ook het gebruik ervan.
Op 12 oktober is het ook nog eens Thank a Farmer Day/Farmers’ Day. Een dag om stil te staan bij het feit dat wij dagelijks over voldoende, gezond en veilig voedsel beschikken.

Klazien Broeks van melkveebedrijf De Elisabethoeve in Dalfsen – en lid van Vechtdal Boert Bewust – vindt dit dan ook wel een mooi moment om hun stoofperen onder de aandacht te brengen. De peren kosten slechts €1,- voor 2 kilo en de opbrengst is voor Unicef!
De walnoten volgen nog, die liggen geboend en wel te drogen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*