Welkom op de website van Vechtdal

Rondje kavelpad in het Vechtdal

In het Vechtdal bruist het deze zomer van activiteiten. Tot en met 24 augustus kunt u op verschillende dagen en tijden bedrijven bezoeken. Op het ene bedrijf krijgt u uitleg over granen die in het Vechtdal groeien en verwerkt worden, bij een ander krijgt u een rondleiding bij de melkkoeien of mag u zelfs mee de koeien ophalen. Ook is het mogelijk om biggen te knuffelen.

Op 28 juli om 19.00 uur bent u van harte welkom bij Melkveehouderij  Coppelmans in Beerzerveld. U wordt ontvangen met koffie en koek en mag dan mee om  te kijken hoe de koeien worden gemolken. Deze worden namelijk in een draaimelkstal gemolken. Ondertussen is er alle tijd en ruimte om uw vragen of koeien, kalveren, het rantsoen of héél iets anders te stellen.  Ze hebben namelijk ook 2 windmolens op hun erf staan.  Daarnaast krijgt u nog een hapje en een drankje aangeboden.  Voor deze activiteit vragen we een kleine bijdrage en is aanmelden verplicht.

Klik op deze link om uw aan te melden. Wilt u liever op een andere dag een boer bezoeken. Klik ook dan op dezelfde link.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact op met Ruth van der Haar, coördinator van Vechtdal Boert Bewust. Het mailadres is: vechtdalboertbewust@gmail.com 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners