Welkom op de website van Vechtdal

Meedoen als deelnemer

Weet jij waar je eten vandaan komt? Heb jij vragen over de manier waarop voedsel wordt geproduceerd in Nederland, of heb je juist helemaal geen beeld? De deelnemers van Boert Bewust komen graag met je in gesprek!
Ontdek in de korte animatie onderaan deze pagina, meer over de kracht van Boert Bewust.

Bent u boer of akkerbouwer in het Vechtdal en wilt u ook meer in contact komen met de burger en de omgeving van u(w bedrijf)? Sluit u dan aan bij Vechtdal Boert Bewust!
Wij komen graag met u in contact! Bel met Ruth van der Haar op 06-52 17 48 08 of stuur een mail naar vechtdalboertbewust@gmail.com

Meedoen als partner

Boert Bewust is een landelijk initiatief waarbij boeren en tuinders werken aan verbinding met de samenleving. Vechtdal Boert Bewust is officieel van start gegaan op 27 september 2018 en is volop bezig om Boert Bewust uit te rollen in het mooie Vechtdal in de gemeenten Hardenberg, Ommen en Dalfsen. Onze partners helpen ons hierbij!

Wilt u ook investeren in verbinding en betrokkenheid tussen boeren, tuinders en consumenten? Wij komen graag met u in contact! Bel met Ruth van der Haar op 06-52 17 48 08 of stuur een mail naar vechtdalboertbewust@gmail.com Wij komen graag in contact!
Bekijk onze partnerpagina.

Meewerken aan de Boert Bewust-gedachte?

Al meerdere restaurants, landwinkels en recreatiebedrijven geven aan het Boert Bewust gedachtegoed volledig te steunen en sluiten graag bij ons aan. Daar zijn we heel blij mee!
Zo kunt mee meewerken aan de samenstelling van de Vechtdalsmoothie of onze Vechtdal Boert Bewust foodtruck huren!
Wilt u ook samenwerken of wilt u een Vechtdal Boert Bewust bord om te laten zien dat u achter ons staat? Neem contact op!

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners