Welkom op de website van Vechtdal

Smikkelen in het Vechtdal op 2e Pinksterdag

Bijna is het zover. Pinksteren. Een vrije dag. Heerlijk om er op uit trekken en te genieten van het mooie Vechtdal. Dit kan met de auto, fiets of wandelend. Op deze dag heeft Vechtdal Boert Bewust een verrassing. U kunt een mand met streekproducten winnen, maar daar moet u wel iets voor doen. 

Smikkelbox

In het Vechtdal staat dan op verschillende plaatsen een goed en lekker gevulde koelbox, smikkelbox genaamd.  Klik op deze link om te kijken waar u ze kunt vinden in het Vechtdal. In deze koelbox zitten versnaperingen (zoals een bekertje yoghurt, een sapje, een blokje kaas, een plak streekkoek ed). Deze producten kunt u tegen een kleine vergoeding kopen. Vergeet dus niet om kleingeld mee te nemen. U kunt dan genieten van de mooie omgeving en tegelijkertijd van de heerlijke producten die de boeren voor u maken. Hieronder ziet u een afbeelding van zo’n smikkelbox. 

Win een mand met streekproducten

Maar dat is nog niet alles.  Maak een selfie met deze smikkelbox of met het Vechtdal Boert Bewust bord. Post deze foto op uw eigen social media kanalen met de #SmikkelboxVBB #vechtdalboertbewust en wie weet wint u wel een mooie gevulde mand vol met heerlijke streekproducten. 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners