Welkom op de website van Vechtdal

Smikkelen in het Vechtdal op Hemelvaartsdag

Bijna is het zover. Hemelvaartsdag. Een dag om voor dag en dauw op te staan en een heerlijke fietstocht te maken. Al is het ook mooi om met de auto er op uit te trekken of een mooie wandeling te maken in het Vechtdal. Wist u dat Vechtdal Boert Bewust dan een verrassing voor u heeft?!

Smikkelbox

In het Vechtdal staat dan op verschillende plaatsen een goed en lekker gevulde koelbox, smikkelbox genaamd.  Klik op deze link om te kijken waar u ze kunt vinden in het Vechtdal. In deze koelbox zitten versnaperingen (zoals een bekertje yoghurt, een sapje, een blokje kaas ed). Deze producten kunt u tegen een kleine vergoeding kopen. Vergeet dus niet om kleingeld mee te nemen. U kunt dan genieten van de mooie omgeving en tegelijkertijd van de heerlijke producten die de boeren voor u maken. Hieronder ziet u een afbeelding van zo’n smikkelbox. 

Win een mand met streekproducten

Maar dat is nog niet alles.  Maak een selfie met deze box of met het Vechtdal Boert Bewust bord. Post deze foto op uw eigen social media kanalen met de #SmikkelboxVBB #vechtdalboertbewust en wie weet wint u wel een mooie gevulde mand vol met heerlijke streekproducten. 

Tweede Pinksterdag

Mocht u nu verhinderd zijn op Hemelvaartsdag. Noteer dan vast 24 mei in uw agenda. Dan wordt deze activiteit herhaald. Maar het kan zijn dat de smikkelboxen dan op andere locaties staan, dus houdt deze link: https://goo.gl/maps/PmYXCyeC4QRmBpZ67 goed in de gaten.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners