Welkom op de website van Vechtdal

9 december 2021

Boeren en Tuinders pakken uit met Kerst

Heeft u hem ook gezien op onze facebookpagina? “Save the date. Op 17 en 18 december”. Dan wilde we net als op andere plekken in het land leuke activiteiten gaan houden in het Vechtdal.

We waren volop aan het voorbereiden waarbij de burgers verschillende bedrijven konden bezoeken en waar van alles te beleven zou zijn. Ook wilden we streekproducten gaan verkopen.  Daarnaast vinden we het belangrijk om een goed gesprek aan te kunnen gaan. Heerlijk onder het genot van een warme beker chocolademelk even tijd nemen voor elkaar.  Helaas door de nieuwe coronamaatregelen dat we na 17.00 uur de contacten moeten beperken en de restaurants en winkels dicht zijn, hebben we met pijn in ons hart besloten om de activiteiten NIET door te laten gaan.

Wat we wel hebben is een kleurplaat. Deze is gemaakt door LTO Noord. klik hier om hem te downloaden. Door het land heen zijn wel verschillende activiteiten die coronaproof georganiseerd worden. Wilt u erop uit trekken, kijk dan op de de website  boerenentuinderspakkenuit.

En mocht u nu een geweldig idee hebben voor 2022, stuur gerust een mail naar vechtdalboertbewust@gmail.com.

We wensen iedereen fijne feestdagen en hopen u volgend jaar fysiek  te ontmoeten.

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners