#makeadate2020 Een bewuste date in de supermarkt! Stickeractie!

#makeadate2020 Een bewuste date in de supermarkt! Stickeractie!
celine

#Makeadate2020
Valentijnsdag, de dag van de liefde! Graag willen wij van Vechtdal Boert Bewust ook graag op date!
Een date met ú, de consument/burger!
Op een bijzondere, maar zeer passende locatie, namelijk….de plaatselijke supermarkt!

En wel op vrijdag 6 maart, want vandaag op Valentijnsdag hangt er al zoveel liefde in de lucht er zijn er al vele dates gaande!
Het is namelijk zo dat de Boeren van Nederland vandaag een date hebben met burgers, bekende – en onbekende Nederlanders, genaamd #Makeadate2020!

De Vechtdal Boert Bewust-boeren willen graag op 6 maart met u in gesprek in verschillende supermarkten in het Vechtdal. Zij doen dat in samenwerking met studenten van de Landbouwschool (groene sector) Landstede.

Sticker uw bewuste keuze!
Waar let u op bij het kopen van uw etenswaren: is het in Nederland geproduceerd, is het diervriendelijk, milieuvriendelijk, voedselveilig of let u ergens anders op?

Tijdens onze date in de winkel krijgt u van ons stickers die u op een artikel kunt plakken, wat voor u een bewuste keus is. Graag kijken we samen met u tijdens onze date naar deze bewuste keuze en gaan we graag met u in gesprek. En uiteraard vertellen we graag iets over onze werkwijze en de levering van vele producten in de supermarkt.
Dus: Hoe Boert Bewust bent u? En hoe bewust boeren wij?

Hebben we een date?
Graag nodigen wij u uit op 6 maart om met ons in gesprek te gaan over hoe bewust u uw producten koopt? U hoeft u niet aan te melden, maar lopen u graag tegen het lijf in de supermarkt.

Hoe meer dates, hoe meer liefde en begrip, dus mocht je agrariër zijn en mee willen doen aan onze ludieke actie? Laat ons dan weten voor 24 februari via vechtdalboertbewust@gmail.com.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*