Welkom op de website van Vechtdal

3 juni 2021

Een nieuwe partner Roots, dat werkt!

Deze week heeft Vechtdal Boert Bewust het partnerschapbordje overhandigd aan hun bronzen partner Roots, dat werkt!  Dit deden ze natuurlijk coronaproof mvb een knapzak. 

Erna Mulder van Roots, dat werkt! nam het partnerbordje in ontvangst door het uit de knapzak te halen die aangeboden werd door Klazien Broeks van het streekteam van Vechtdal Boert Bewust. In een knapzak zit normaliter voedsel voor de mensen die op reis gaan. Dit keer zitten er als het ware de deelnemers van Vechtdal Boert Bewust in die ons voedsel produceren. Als Vechtdal Boert Bewust zijn we blij dat Roots, dat werkt! zich als partner aan ons verbindt. 

Verbinding van boeren en tuinders met de samenleving

Roots, dat werkt! is de verbindende factor tussen hardwerkende, flexibele aanpakkers en betrouwbare werkgevers oa in de agrarische sector. Door hun bijdrage kunnen we als Vechtdal Boert Bewust (online) activiteiten organiseren die zorgen voor de verbinding tussen boeren en tuinders met de burgers in het mooie Vechtdal.  Het is belangrijk dat boeren en tuinders in het Vechtdal de mogelijkheid krijgen om de dialoog aan te gaan met de burgers.Door gezamenlijk op te trekken, kunnen we werken aan een transparante en toekomstbestendige landbouw, aldus Erna Mulder.

Houdt de website www.vechtdalboertbewust.nl in de gaten voor aankomende activiteiten. Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnerschap? We horen graag van u.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners