Welkom op de website van Vechtdal

11 juni 2024

Foodtruck on tour

Misschien heeft u hem wel eens voorbij zien komen, onze mooie foodtruck. Hij is op verschillende plekken en tijdens  diverse activiteiten te zien. 

Zo waren we aanwezig op de wandelvierdaagse in Ommen waar we gezonde snacks uitdeelden. Binnen een uur genoten meer dan 1500 mensen van een gezond hapje gemaakt door een boer of tuinder en uitgedeeld door een aantal van onze deelnemers. Zo konden we laten zien wat een heerlijke en gezonde  producten de boer en tuinder maakt.

Huren foodtruck
Maar onze foodtruck verhuren we ook. Dat kan alleen de foodtruck zijn, maar het is ook mogelijk dat we daarbij Vechtdalsmoothies uitdelen.
Onlangs had de gemeente Hardenberg een sportmiddag voor haar medewerkers. Wat leuk dat we daar een verfrissende smoothie uit mochten delen. Tevens konden we mooi het gesprek aan gaan over de streekproducten die verwerkt zijn in deze smoothie. Ook deze producten komen uiteindelijk van de boer of tuinder en worden met zorg en aandacht geproduceerd.

Wilt u ook de foodtruck huren, vraag dan naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar: vechtdalboertbewust@gmail.com

 

Hierbij een fotocollage:

 

 

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners