Foodtruck on tour

Foodtruck on tour
vechtdalboertbewust

Misschien heeft u hem wel eens voorbij zien komen, onze mooie foodtruck. Hij is op verschillende plekken en tijdens verschillende activiteiten te vinden. 

Zo waren we aanwezig op de wandelvierdaagse in Ommen waar we gezonde snacks uitdeelden. Binnen een uur genoten 1400 mensen van een gezond hapje gemaakt door een boer of tuinder en uitgedeeld door een aantal van onze deelnemers. Zo konden we laten zien wat een heerlijke en gezonde  producten de boer en tuinder maakt.
Soms gebruikt een van onze deelnemers hem. Onlangs bestond het basisonderwijs in Dalerpeel 100 jaar. Marlies Scholten, van Scholtens Erf
deelde tijdens de feestelijke expositie een heerlijke frisse yoghurt uit te delen die bezoekers zelf konden samenstellen.

Huren foodtruck
Maar onze foodtruck verhuren we ook. Dat kan alleen de foodtruck zijn, maar het is ook mogelijk dat we smoothies uitdelen.
Onlangs had de gemeente Hardenberg een sportmiddag voor haar medewerkers. Wat leuk dat we daar een verfrissende smoothie uit mochten delen.
Wilt u ook de foodtruck huren, vraag dan naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar: vechtdalboertbewust@gmail.com

 

Hierbij een fotocollage: