Welkom op de website van Vechtdal

29 april 2021

Knapzak uitgereikt aan bronzen partner Veurink & Partners

Deze week heeft Vechtdal Boert Bewust het partnerschapbordje overhandigd aan hun bronzen sponsor Veurink & Partners.  Dit deden ze natuurlijk coronaproof mvb een knapzak. 

Dhr. Bertus Veurink en dhr Jan Schepers van Veurink & Partners namen het partnerbordje in ontvangst door het uit de knapzak te halen die aangeboden werd door Ruth van der Haar, coördinator van Vechtdal Boert Bewust. In een knapzak zit normaliter voedsel voor de mensen die op reis gaan. Dit keer zitten er als het ware de deelnemers van Vechtdal Boert Bewust in die ons voedsel produceren. Als Vechtdal Boert Bewust zijn we blij dat Veurink & Partners zich als partner aan ons verbindt. 

Verbinding tussen boer en tuinder met de maatschappij

Samen met ons gaan ze mee op reis. Door hun bijdrage kunnen we als Vechtdal Boert Bewust (online) activiteiten organiseren die zorgen voor de verbinding tussen boeren en tuinders met de burgers in het mooie Vechtdal.  Het is belangrijk dat boeren en tuinders in het Vechtdal de mogelijkheid krijgen om de dialoog aan te gaan met de burgers. Hierdoor kunnen ze uitleggen wat er op het boerenbedrijf gebeurd en waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden. Maar ook dat ze openstaan voor ideeën van anderen. Hier willen we graag aan bijdragen, aldus Bertus Veurink

Houdt de website www.vechtdalboertbewust.nl in de gaten voor de aankomende activiteiten. Wilt u ook partner worden van Vechtdal Beoert Bewust neem dan contact met ons op. 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners