Welkom op de website van Vechtdal

3 maart 2021

Knapzak uitgereikt aan gouden partner Countus

Vanmorgen heeft Ruth van der Haar als coördinator van Vechtdal Boert Bewust het partnerschapbordje overhandigd aan hun gouden partner Countus.  Dit deed ze natuurlijk coronaproof mvb een knapzak.

Dhr. Cees van Klinken en  dhr. Wiebe Geurts kantoordirecteuren van Countus namen het partnerbordje in ontvangst door het uit de knapzak te halen.  In een knapzak zit normaliter voedsel voor de mensen die op reis gaan. Dit keer zitten er als het ware de deelnemers van Vechtdal Boert Bewust in die ons voedsel produceren. Als Vechtdal Boert Bewust zijn we blij dat Countus zich als partner aan ons verbindt.

Verbinding tussen boer en burger

Samen met ons gaan ze mee op reis. Countus helpt ons als partner om (online) activiteiten te kunnen organiseren die zorgen voor de verbinding tussen boeren en tuinders met de burgers in het mooie Vechtdal.  Het is belangrijk dat boeren en tuinders in het Vechtdal de mogelijkheid krijgen om de dialoog aan te gaan met de burgers. Hierdoor kunnen ze uitleggen wat er op het boerenbedrijf gebeurd en waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden. Maar ook dat ze openstaan voor ideeën van anderen. Hier willen we graag aan bijdragen, aldus dhr. Wiebe Geurts.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners