Welkom op de website van Vechtdal

16 april 2021

Knapzak uitgereikt aan zilveren partner Dierenkliniek Vechtdal

Deze week heeft Vechtdal Boert Bewust het partnerschapbordje overhandigd aan hun zilveren sponsor Dierenkliniek Vechtdal.  Dit deden we natuurlijk coronaproof mvb een knapzak. 

Dierenkliniek Vechtdal heeft zich bij ons aangesloten. Dierenarts  J. W. Haverkate van Dierenkliniek Vechtdal nam het partnerbordje in ontvangst door het uit de knapzak te halen die aangeboden werd door Ruth van der Haar, coördinator van Vechtdal Boert Bewust. In een knapzak zit normaliter voedsel voor de mensen die op reis gaan. Dit keer zitten er als het ware de deelnemers van Vechtdal Boert Bewust in die ons voedsel produceren. Als Vechtdal Boert Bewust zijn we blij dat Dierenkliniek Vechtdal zich als partner aan ons verbindt. 

Verbinding tussen boer en burger

Samen met ons gaan ze mee op reis. Dierenkliniek Vechtdal helpt ons als partner om (online) activiteiten te kunnen organiseren die zorgen voor de verbinding tussen boeren en tuinders met de burgers in het mooie Vechtdal.  Het is belangrijk dat boeren en tuinders in het Vechtdal de mogelijkheid krijgen om de dialoog aan te gaan met de burgers. Hierdoor kunnen ze uitleggen wat er op het boerenbedrijf gebeurd en waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden. Maar ook dat ze openstaan voor ideeën van anderen. Hier willen we graag aan bijdragen, aldus dierenarts  J. W. Haverkate

Houdt de website www.vechtdalboertbewust.nl in de gaten voor  de activiteiten en neem gerust contact met ons op om ook partner te worden.  

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners