Welkom op de website van Vechtdal

3 mei 2021

Komt u ook smikkelen op Hemelvaartsdag in het Vechtdal?

Bijna is het zover. Hemelvaartsdag. Een dag om voor dag en dauw op te staan en een heerlijke fietstocht te maken. Al is het rijden van een mooie autoroute of een heerlijke wandeling maken, natuurlijk ook een goed idee. Vooral in ons mooie Vechtdal. En weet u dat Vechtdal Boert Bewust dan iets fantastisch organiseert?!

Smikkelboxen in het Vechtdal

In het Vechtdal staat op verschillende plekken ( https://goo.gl/maps/oFXpoM4ThyzNXHKK7 ) een gevulde koelbox, smikkelbox genaamd. In deze koelbox zitten versnaperingen (zoals een bekertje yoghurt, een sapje, een blokje kaas ed) die u tegen een kleine vergoeding kunt kopen. Vergeet dus niet om klein geld mee te nemen. U kunt dan genieten van de mooie omgeving en tegelijkertijd van de heerlijke producten die de boeren voor u maken. Hieronder ziet u een afbeelding van zo’n smikkelbox. 

Win een mand voor streekproducten

Maar dat is niet alles. U kunt namelijk ook een mand vol met streekproducten winnen. Maak dan een selfie met deze box of met het Vechtdal Boert Bewust bord. Post deze foto op uw eigen social media kanalen met de #SmikkelboxVBB #vechtdalboertbewust en wie weet, wint u een heerlijk gevulde  mand vol met streekproducten. 

Tweede Pinksterdag

Mocht u nu verhinderd zijn op Hemelvaartsdag. Noteer dan vast 24 mei in uw agenda. Het is dan tweede Pinksterdag en ook dan vindt deze actie plaats. Check wel even deze link: https://goo.gl/maps/oFXpoM4ThyzNXHKK7 , want het kan zijn dat de koelboxen dan op andere locaties staan.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners