Welkom op de website van Vechtdal

11 februari 2022

Onze nieuwe partner Farmers4all

Deze week heeft Vechtdal Boert Bewust er een nieuwe partner bij namelijk Farmers4all uit Dedemsvaart.

Arjan Veurink, deelnemer van Vechtdal Boert Bewust reikte deze week een mooie raamsticker uit aan Richard Kimmann van Farmers4all. ‘Wij zijn blij met hun ondersteuning én het vertrouwen in Vechtdal Boert Bewust’, aldus Arjan Veurink. Mede door hun bijdrage kunnen we (online) activiteiten organiseren om zo als boer en tuinder het gesprek met de burger om ons heen aan gaan en uitleggen wat ons dagelijks bezighoudt.  Er komt veel bij kijken om een boerderij te runnen. Veelal heeft de burger hier geen weet van. Door het uit te leggen, wordt er wederzijds begrip gecreëerd.
‘De Nederlandse landbouw is wereldwijd toonaangevend en daardoor wordt onze landbouw in de hele wereld geprezen om zijn innovatieve en vooruitstrevende karakter. Daar mogen we als landbouw trots op zijn. Daarom dragen we als Farmers4all graag ons steentje bij. Communicatie tussen boer en burger zorgt voor begrip, waardering en bewustwording’, voegt Richard Kimmann hier aan toe.

 

Houdt de website www.vechtdalboertbewust.nl in de gaten voor activiteiten. Hier kunt u ook de mogelijkheden om partner te worden lezen.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners