Welkom op de website van Vechtdal

9 september 2021

Onze nieuwe zilveren partner Feijen Diervoeders

 

Ton Feijen van Feijen Diervoeders in Dalfsen nam het partnerbordje in ontvangst van Vechtdal Boert Bewust deelneemster Klazien Broeks.

Feijen Diervoeders is een familiebedrijf dat in 1870 ontstaan is. Toen werd het graan nog in een molen gemalen. Dit graan kwam van de boeren uit de buurt en werd met paard en wagen gebracht. Inmiddels staat er een volledig geautomatiseerde fabriek waar per boer maatwerk voer gemaakt wordt. Ook voor voeding van huisdieren kun je bij Feijen Diervoeders terecht.

 

Verbinding tussen boer en burger

De laatste jaren is er veel veranderd. De mensen worden mondiger en willen graag meer weten. Maar vormen soms ook een mening zonder te weten hoe iets in elkaar zit. Daarom is de dialoog aangaan met elkaar ontzettend belangrijk. Ton wil dan ook graag het initiatief Vechtdal Boert Bewust ondersteunen.

Vanuit Vechtdal Boert Bewust zijn we blij met een nieuwe partner. Hierdoor kunnen we (online) activiteiten organiseren die zorgen voor de verbinding tussen boeren en tuinders met de burgers in het mooie Vechtdal. Het is belangrijk dat boeren en tuinders in het Vechtdal de mogelijkheid krijgen om de dialoog aan te gaan met de burgers. Hierdoor kunnen ze uitleggen wat er op het boerenbedrijf gebeurd en waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden. Maar door het gesprek aan te gaan, wordt een boer of tuinder zelf ook bewust van de door hem gemaakte keuzes.

 

Mocht u ook partner willen worden, kijk dan op de website www.vechtdalboertbewust.nl . Hierop staan ook onze deelnemers en de activiteiten.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners