Welkom op de website van Vechtdal

7 juli 2021

Rondje kavelpad bij een varkenshouder

Op 21 juli om 19.00 uur (en ook op 11 augustus) zet Annemarie Noordman in Dalfsen op  de Varkenshoff de staldeuren open. Je wordt ontvangen met koffie en koek en na het aantrekken van een overall ga je tussen de varkens lopen. Je kunt dan ook met echte biggen knuffelen. En ondertussen kan je al je vragen over varkens en het houden en verzorgen van varkens stellen. Zo kan je alles te weten komen over varkens, van zaadje tot karbonaadje. Wel vragen we een kleine bijdrage en is aanmelden verplicht. Klik hier voor meer info en aanmelden.
Mocht u liever op een andere dag een boer bezoeken? Klik dan ook op bovenstaande link voor al de mogelijkheden.

Bedrijfsbezoek met picknick in juli en augustus

Daarnaast is het nog mogelijk om op twee bedrijven niet alleen maar koeien of kippen te kijken, maar daar krijgt u ook een heerlijke picknick aangeboden. Dit kan bij melkveebedrijf  G. Ekenhorst  in Slagharen.  Klik op deze link voor meer informatie over deze activiteit en hoe je je op kan geven). En bij het legpluimveebedrijf van de familie Bouma  in Bergentheim . Klik op op deze link voor meer informatie.

Wandeling met fotopuzzeltocht

Zoekt u iets actiever ? Geef u dan op voor een korte wandeling (3 km)  in de omgeving van Melkveebedrijf Land in Dalfsen en doe mee aan de fotopuzzeltocht op het erf. Meer informatie en opgeven kan via onderstaande link: opgeven wandeling met fotopuzzeltocht

Het streekteam en de deelnemers van Vechtdal Boert Bewust wensen u een hele fijne zomerperiode en hopen u ergens te mogen ontvangen. We kijken uit naar uw komst.

 ‘Boeren en tuinders pakken uit’ is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust, en Team Agro NL en wordt mede mogelijk gemaakt door Leader Noord-Overijssel  

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners