Welkom op de website van Vechtdal

25 april 2022

Training voor de deelnemers

De landelijke stichting Boert Bewust biedt Boert Bewust streken de mogelijkheid tot collectieve trainingen aan voor de doorontwikkeling en professionalisering. De trainingen binnen Boert Bewust kunnen bijdragen aan: professionalisering van de communicatievaardigheden, uitwisseling over werkwijze en aanpak in de streken en met elkaar, samen activiteiten te ontwikkelen en het samen denken-werken aan de ontwikkeling van de activiteiten in de regio. Maar ook elkaar beter leren en kennen wat de samenwerking bevorderd.

 

Boerderijfilmpjes maken en monteren

Vorige week was de laatste van een serie voorjaarstrainingen ‘Boerderijfilmpjes maken en monteren’. Hierbij sloten enkele leden van Vechtdal Boert Bewust aan. Deze waren na afloop zeer enthousiast.

De bijeenkomst werd gehouden bij Varkensbedrijf Rientjes in Raalte. Hun zijn deelnemer van Salland Boert en Eet Bewust. Na een bakje koffie en een voorstelronde werd uitgelegd hoe en waarom we vloggen. Daarna moesten de deelnemers zelf aan de slag. Ze moesten een script schrijven over de te maken film of vlog. Na het schrijven van het script trok men de varkensstal in om de filmpjes op te nemen. Vloggen was ook een mogelijkheid. Dat mocht je zelf bepalen. Daarna moesten de filmpjes nog gemonteerd worden. De minder mooie beelden, wil je graag verwijderen. Je kunt er muziek onder zetten of tekst in plakken. Al met al nog best een hele klus. Vooral als je dat voor het eerst doet. Het was een leerzame avond en onze deelnemers gaan er zeker mee oefenen en het in de praktijk gebruiken.

 

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners