Welkom op de website van Vechtdal

23 december 2021

Vechtdal Boert Bewust is blij met zilveren partner Agrifirm

Deze week overhandigde Stan Bosman, deelnemer van Vechtdal Boert Bewust een partnerbordje aan Jan Willem van den Bosch, rundveeadviseur bij  Agrifirm.

Als Vechtdal Boert Bewust zijn we blij met onze nieuwe partner. Vechtdal Boert Bewust is een verenging van boeren die verbinding met burgers zoeken en leggen. Dit doen we graag door aan te haken bij bestaande activiteiten, maar we bedenken ook zelf activiteiten.

Om deze activiteiten uit te kunnen voeren, willen we partners aan ons verbinden.

Gelukkig hebben we weer een nieuwe partner die zich aan ons wil verbinden, namelijk  Agrifirm. Agrifirm is een Nederlandse coöperatieve onderneming die actief is in de veehouderij en landbouwsector. Zo krijgen de melkkoeien bij Stan Bosman hun krachtvoer van Agrifirm en wordt er met Jan Willem van den Bosch gespard over de bedrijfsvoering en hoe de koeien presteren.

‘Op  de boerenerven speelt zich een heleboel zich. Het is belangrijk dat boeren de dialoog aan gaan met hun omgeving, zodat burgers ook begrijpen waar hun voedsel vandaan komt. Als Agrifirm ondersteunen we dit initiatief graag’, aldus Jan Willem van den Bosch.

Wilt u ook partner worden van Vechtdal Boert Bewust. Ga dan naar onze website voor meer informatie. www.vechtdalboertbewust.nl

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners