Welkom op de website van Vechtdal

3 april 2023

Vechtdal Boert Bewust reikt weer een partnerbordje uit

Deze week hebben we het partnerschapbordje overhandigd aan onze bronzen partner Wijha
Sander ter Wijlen van Wijha heeft deze week het partnerbordje in ontvangst genomen van Ruth van der Haar, coördinator van Vechtdal Boert Bewust. Bij Wijha B.V. kunnen boeren, burgers en buitenlui terecht. Je kunt bij hen terecht voor verschillende producten en diensten. Van tuingereedschap, machines voor de tuin, maar ook ander gereedschap. En daarnaast houden zich bezig met stalinrichting en melkwinning. Ook hebben ze een winkel met daarin een PostNL businesspoint en een sleutelservice.
‘Wij ondersteunen graag Vechtdal Boert Bewust, omdat we samen willen optrekken en elkaar moeten versterken en de verbinding te zoeken tussen de Boeren, Burgers en Buitenlui,’ aldus Sander ter Wijlen.

Verbinding tussen boer en tuinder met de maatschappij

Als Vechtdal Boert Bewust zijn we blij met onze nieuwe partner. Door hun bijdrage kunnen we activiteiten organiseren om zoals boer en tuinder het gesprek met de burger om ons heen aangaan en uitleggen wat ons dagelijks bezig houdt. Er komt veel bij kijken om een boerderij of tuinderij te runnen. Veelal heeft een burger hier geen weet van. Door het uit te leggen, wordt er wederzijds begrip gecreëerd en werken we op deze wijze aan een transparante en toekomstbestendige land- en tuinbouw.

Houdt de website www.vechtdalboertbewust.nl in de gaten voor activiteiten. Hier kunt u ook de mogelijkheden om partner te worden lezen.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners