Welkom op de website van Vechtdal

29 maart 2021

Verrukkelijk Vechtdal op wielen

Verrukkelijk Vechtdal op wielen

Afgelopen zaterdag en zondag was het zover. De foodtruck kon weer uit de stalling. Vechtdal Boert Bewust deed mee aan de campagne  “Verrukkelijk  Vechtdal op wielen” . Er was een autotocht georganiseerd langs 5 restaurants in het Vechtdal en langs producenten en aspergetelers. De deelnemers kwamen onderweg van alles te weten over lokale producenten waaronder  onze deelnemer familie Bouma.  Het verhaal van grond tot mond stond centraal. De deelnemers konden onderweg heerlijke smaakvolle gerechtjes proeven die door chefkoks bereid waren.

Fruittoetje uit de foodtruck

Met de fooddtruck  stonden we bij  onze deelnemer Tuinderij van der Kolk die oa asperges teelt. Hier waren we met de foodtruck om verrukkelijke fruittoetjes uit de delen aan de deelnemers en hebben we de actie “Met opgeruimde blik” ook onder de aandacht gebracht. Boeren en of burgers die blik willen helpen opruimen uit de weilanden kunnen zich hier nog voor aanmelden door een mail te sturen naar: vechtdalboertbewust@gmail.com .

Op herhaling

Beide dagen waren helemaal volgeboekt. Hierdoor heeft de organisatie besloten dat hij op 18 april herhaald gaat worden. Boeken hiervoor kan vanaf woensdag 31 maart. Bel: 06-53 72 74 64 voor meer informatie of kijk op de website: www.verrukkelijkvechtdalopwielen.nl

Hieronder een sfeerimpressie: 

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners