Welkom op de website van Vechtdal

27 augustus 2022

We zijn blij met de nieuwe bronzen partner Vrieling

Deze week hebben we er een nieuwe bronzen partner bij namelijk Vrieling Adviesgroep.

Ruth van der Haar, coördinator van Vechtdal Boert Bewust reikte deze week een partnerbordje uit aan Jasper Vrieling en Derk Zwiers werkzaam bij Vrieling Adviesgroep. Vrieling Adviesgroep heeft als werkgebied het gehele Vechtdal en adviseert zakelijke en particuliere klanten over verzekeringen, hypotheken, pensioen, bankzaken, verzuim of over de aan- en verkoop van vastgoed.

‘Wij zijn blij met hun ondersteuning én het vertrouwen in Vechtdal Boert Bewust’, aldus Ruth van der Haar. Mede door hun bijdrage kunnen we activiteiten organiseren om als boer en tuinder het gesprek met de samenleving aan te gaan en uitleggen wat ons dagelijks bezighoudt. Er komt veel bij kijken om een boerderij te runnen. Veelal heeft de burger hier geen weet van. Door het uit te leggen, wordt er wederzijds begrip gecreëerd.

Vrieling Adviesgroep is maatschappelijk betrokken en ondersteunt Vechtdal Boert Bewust dan ook graag om zo een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen boer, tuinder en samenleving.

 

Houd de website www.vechtdalboertbewust.nl in de gaten voor activiteiten. Hier kunt u ook de mogelijkheden om partner te worden lezen.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners