Welkom op de website van Vechtdal

Muziek in de tuin

Op zondagmiddag 4 september worden 22 tuinen in de gemeente Dalfsen omgetoverd tot kleine theaters waarin diverse muziekstijlen zullen klinken.  In Lemelerveld zijn er 3 tuinen  te bezoeken: Wijnstaete aan de Vilstersedijk 13, Lillian Dieben aan de Kortersweg 4 en op de Elisabeth-Hoeve , Dalmsholterweg 8, Dalfsen. De laatste tuin is van een Vechtdal Boert Bewust deelnemer.

Geniet jij ook zo van Ierse muziek? Dan nodigen wij jullie van harte uit om bij een sessie van Off Track  mee te maken op de Elisabeth-Hoeve. De optredens zijn telkens 45 minuten en tussendoor 45 minuten pauze om naar een volgende tuin te kunnen gaan. De optredens starten  om 14.00 , 15.30  en 17.00 uur.

 

Off Track

Keltische muziek met een randje en niet alleen standaard nummers bij Off Track. Ze houden ook van ballads die een beetje in de vergetelheid zijn geraakt en spelen Jigs, Reels en Hornpipes tussen de songs door. Uitstapjes zijn er ook naar mooie Amerikaanse liedjes en zelfs filmmuziek schuwen ze niet. De muziek van de series “Outlander” en “Game of Thrones” staan ook op hun lijstje. Tussen de liedjes proberen ze intermezzo’s te bouwen. Hierbij geven ze elkaar de ruimte om te improviseren. Dat maakt, hoewel dit ook wel eens misgaat, hun muziek vaak verrassend. Veel liedjes worden bij de aankondiging in hun historische perspectief geplaatst. Zo gaat het ook meer leven bij de toeschouwers en hoort men de gitaar langzaam aanzwellen bij de aankondiging, dan weet het publiek dat de instrumenten gaan spreken. Dirk, Hilke, Peter en Tamara hebben er zin in.

Meld je wel aan op de website www. muziekindetuin-dalfsen.nl

De toegang is vrij (een kleine bijdrage voor de muziek mag)

Van harte welkom en geniet mee met  Off Track in de tuin bij de Elisabeth-Hoeve van Leo en Klazien Broeks.

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners

Onze gouden partners